HoutHakkersKamp 2022

22-11-2022

We hebben na dit weekend een goed beeld hoeveel enthousiasme er weer is voor het HoutHakkersKamp.

Van acht verschillende groepen hebben we inschrijvingen mogen ontvangen! Heel leuk om voor het eerst inschrijvingen te ontvangen van Don Bosco Alkmaar, Gijsbrecht van Aemstelgroep en Terraqua. Daarnaast hebben we nog inschrijvingen van Scoutinggroep Kantankye, Scouting Kagiwepi, de Keizer Karel Groep, de Admiralengroep en Scouting Hedera.

Deelnemers

We hebben besloten om te kiezen voor 30 deelnemers. Dat betekent dat alle ingeschreven scouts mee kunnen doen (27) + van de 3 groepen met een reservelijst 1 scout. We horen graag van Scoutinggroep Kantankye, de Gijsbrecht van Aemstelgroep en van Scouting Hedera welke persoon er van hun reservelijst mee mag doen.

Mochten er vragen zijn, kijk op houthakkerskamp.nl of mail info@houthakkerskamp.nl

Your comment